Van Gelder VIP Vervoer

Een reallife talkshow met mooie verhalen, humor en ontroering waarin de uit Gelderland afkomstige presentator Jochem van Gelder 1 dag lang chauffeur, PA en steun en toeverlaat is van een Gelderse VIP. 

Onze eigen Gelderse VIP's. We kennen ze van hun grote hits, hun politieke hoogtepunten, hun bijzondere sportieve prestaties, maar hoe goed kennen we ze echt? Van Gelder Vip Vervoer is een hernieuwde kennismaking door ze op een 'gewone' dag te volgen. Zo zien we hoe ze wonen en werken, hoe ze zich voorbereiden op hun werk, waar ze nog zenuwachtig van worden, welke muziek hen inspireert en hoe ze hun dag afsluiten. 

Tijdens de rit in de speciale Van Gelder Vip Vervoer auto voert presentator Jochem van Gelder gesprekken over de activiteiten van de dag maar ook over de ambities, angsten en drijfveren. De werkzaamheden van de VIP's worden gevolgd via de zijlijn. Waar extra hulp nodig is zal Jochem deze geven. Een telefoontje bij vertraging, een bloemetje voor de partner of het kopen van een extra blouse voor een photoshoot.