Van Gelder VIP Vervoer

Tijdens Van Gelder VIP Vervoer gaat Jochem van Gelder een dag lang op pad met bekende Gelderlanders. Jochem chauffeurt zijn VIP’s rond en voert ondertussen gesprekken over de activiteiten van de dag, maar ook over ambities, angsten en drijfveren.

We kennen onze bekende Gelderlanders van hun muzikale hits, politieke hoogtepunten of bijzondere sportprestaties. Maar hoe goed kennen we ze echt? Via Van Gelder VIP Vervoer krijgen we een uniek inkijkje in hun dagelijkse leven. Zo ontdekken we hoe ze wonen en werken, waar ze nog zenuwachtig van worden, welke muziek hen inspireert en hoe ze hun dag afsluiten.

De werkzaamheden van de VIP’s worden gevolgd vanaf de zijlijn. Uiteraard springt Jochem bij wanneer extra hulp nodig is. Een telefoontje bij vertraging, een bloemetje voor de partner of het kopen van een extra blouse voor een fotoshoot: Jochem is van alle markten thuis.

Van Gelder VIP Vervoer is vanaf 23 maart iedere zaterdag om 17.20 uur te zien bij TV Gelderland. Online (terug)kijken kan via Uitzending Gemist.