thumbnail

De Week van Gelderland

Uitzending van vrijdag 8 november 2019 om 17:20

Meer info: https://www.omroepgelderland.nl/week-van-gelderland

Views 212
Delen

Gedeputeerde Peter Kerris heeft een plan gemaakt om de plannen die zijn gemaakt om de woningmarkt in Gelderland vlot te trekken, uit te gaan voeren. Oftewel, er moet iets gebeuren en snel. Er zijn veel woningzoekenden en de doorstroom vanuit sociale huur stokt. Jasper van der Stam is net gescheiden en zoekt een woning. Ook al staat hij nu 13 jaar ingeschreven bij de woningcoöperatie, toch lukt het niet een huis te vinden.
Op donderdag 14 november staat zanger en pianist Ruben Hein met zijn 'Boventoon' tour in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Zijn tour sluit hij in december af in zijn geboortedorp Bemmel. Ruben werd vooral bekend doordat hij in 2018 meedeed aan Wie is de Mol en won.
Een andere Wie is de Mol-kandidaat is Sinan Can. Deze Nijmegenaar lanceert volgende week Synaps, een platform voor buitenlandjournalistiek, en trapt af met een documentaire over Noord-Korea. Kevin van den Bergh uit Zevenaar is de beste grimeur van Nederland. Hij doet de grime van de TV Kantine, musicals, The Story of my Life en zo ongeveer alle Nederlandse films.

Programmapagina