Stagiair(e)s zijn van harte welkom!

Binnen Omroep Gelderland kennen we alleen stages voor een aaneengesloten lange periode vanuit de vakopleidingen.

HBO Stagiair(e) Facility Management

Wij zijn per 1 september 2018 op zoek naar een HBO Stagiair(e) Facility Management.

De afdeling faciliteiten & techniek bestaat uit drie disciplines: faciliteiten, ICT en techniek. Binnen de discipline faciliteiten zijn wij op zoek naar een HBO-stagiair(e) richting Facility Management voor 32-36 uur per week vanaf september.

De hoofdopdracht bestaat uit het opstellen van een bruikbaar, overzichtelijk en actueel gebouwdossier met alle voor ons relevante informatie, gegevens over het gebouw met bijbehorende installatie, vergunningen en wet- en regelgeving. Met als resultaat een dossier dat in één oogopslag vragen beantwoordt van bijvoorbeeld het management, handhaving en controleurs, maar ook voor kennisoverdracht binnen de afdeling F&T zorgt. Daarnaast werk je mee op de facilitaire afdeling en maak je kennis met het brede facilitaire werkveld.

 

Uiteraard bieden we je gedegen begeleiding en ontvang je een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat je nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Ben jij enthousiast over deze opdracht ? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar sollicitatie@gld.nl.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie bel of mail: John van Elk, Projectmanager Faciliteiten & Techniek; 026-3713669 of jvanelk@gld.nl

 

Nieuwsredactie
Ben jij een 3e of 4e jaars student Journalistiek? Een bijter met roots in de provincie Gelderland? Ben je niet bang om door te vragen aan de telefoon, omdat je de onderste steen boven wilt? Weet jij precies welke ingrediënten nodig zijn om te komen tot een goed verhaal voor online, radio of televisie? Kom dan stage lopen bij Omroep Gelderland!

Er is vanaf september ruimte voor twee studenten journalistiek: een bureauredacteur en een verslaggever.

De bureauredacteur:
Je wordt begeleid door een ervaren bureauredacteur die de kneepjes van het vak kent. Je werkt in principe binnen, bij de redactie planning en garing.

Je neemt deel aan redactievergaderingen en brengt ideeën in voor onderwerpen en verhalen. Je zoekt verhalen uit voor zowel online, radio als televisie; zorgt voor een productiesheet, zodat de verslaggever goed geïnformeerd op pad kan en je schrijft berichten voor het web.

De verslaggever:
Je wordt begeleid door een ervaren verslaggever. Je vindt het leuk om op pad te gaan en verhalen te maken voor online, radio en televisie.

Je neemt deel aan redactievergaderingen en brengt ideeën in voor onderwerpen en verhalen. Je zoekt verhalen uit voor zowel online, radio als televisie

Je hebt technische vaardigheden en kunt zelf een camera bedienen. Je bent stressbestendig en kunt werken met strakke deadlines.

 

Variaredactie
Ook bij onze informatieve programma’s hebben wij regelmatig plaats voor stagiairs van de Hogeschool voor journalistiek of een andere media-opleiding op HBO-niveau. De werkzaamheden op het gebied van tv/web variëren per redactie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

 

ICT
Bij de afdeling fitdesk kun je voor minimaal drie maanden stage lopen wanneer je een ICT-opleiding volgt op een ROC. Vanaf mei en vanaf december wordt er gekeken naar de invulling van deze stageplaats.

 

Maatschappelijke stages/snuffelstages
Omroep Gelderland onderschrijft de maatschappelijke stages en snuffelstages die landelijk in het voortgezet onderwijs zijn ingevoerd. Helaas is het voor ons niet mogelijk invulling te geven aan deze stages.

 

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Diesveld, medewerker P&O, tel: 026-371 3771. Wil je graag stage lopen bij een van bovenstaande afdelingen binnen Omroep Gelderland, stuur dan een mail met je motivatie en cv naar sollicitatie@gld.nl.