Stagiair(e)s zijn van harte welkom!

Binnen Omroep Gelderland kennen we alleen stages voor een aaneengesloten lange periode vanuit de vakopleidingen.

Stageplaats natuurplatform Buitengewoon

Ben jij op zoek naar een hele leuke en gevarieerde stageplaats? Dan ben je bij Omroep Gelderland aan het juiste adres! Voor het natuurplatform “Buitengewoon” van Omroep Gelderland, een multimediaal platform op tv, radio en internet, zijn wij per februari 2020 op zoek naar een stagiair(e) voor vijf maanden.

BuitenGewoon is hét natuurplatform van Gelderland. BuitenGewoon ken je wellicht van ons televisieprogramma. Daarnaast zijn we wekelijks te beluisteren op de radio. En iedere dag bezoeken duizenden mensen onze online kanalen op onder meer Facebook en Instagram.

Als stagiair(e) draai je mee op de redactie. Je bent onderdeel van een klein team dat zich inzet om de Gelderse natuur op al onze kanalen onder de aandacht te brengen.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Het schrijven van webartikelen voor onder andere web en app
  • Je verwerkt beeldmateriaal dat door verslaggevers wordt aangeleverd
  • Je helpt mee bij de organisatie van het natuurevent “Beleef BuitenGewoon”
  • Samen met de radioverslaggever geef je invulling aan onze maandelijkse natuur-livewandelingen

Ben jij op zoek naar een stageplaats en heb je een passie voor natuur? Kun je zowel in teamverband als zelfstandig prima functioneren? Word jij enthousiast van de uitdaging om samen met ons het succes van BuitenGewoon verder te vergroten? Laat dan van je horen.

De vergoeding voor deze stage is € 250,- bruto per maand.

Voor verdere informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Iris Maalderink via imaalderink@gld.nl of via telefoonnummer 026-3713 641.

Ben je student aan de hogeschool voor journalistiek en heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV per mail naar sollicitatie@gld.nl

Nieuwsredactie
Reageren op een stageplaats voor de periode vanaf september 2019 is helaas niet meer mogelijk.

Variaredactie
Ook bij onze informatieve programma’s hebben wij regelmatig plaats voor stagiairs van de Hogeschool voor journalistiek of een andere media-opleiding op HBO-niveau. De werkzaamheden op het gebied van tv/web variëren per redactie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

ICT
Bij de afdeling fitdesk kun je voor minimaal drie maanden stagelopen wanneer je een ICT-opleiding volgt op een ROC. Vanaf mei en vanaf december wordt er gekeken naar de invulling van deze stageplaats.

Maatschappelijke stages/snuffelstages
Omroep Gelderland onderschrijft de maatschappelijke stages en snuffelstages die landelijk in het voortgezet onderwijs zijn ingevoerd. Helaas is het voor ons niet mogelijk invulling te geven aan deze stages.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Diesveld, medewerker P&O, tel: 026-371 3771. Wil je graag stagelopen bij een van bovenstaande afdelingen binnen Omroep Gelderland, stuur dan een mail met je motivatie en cv naar sollicitatie@gld.nl.