Gelderland Muziekland

luister live radio

Gelderland Muziekland

Iedere dag tussen 14.00 en 16.00 uur presenteert Eric van den Berg Gelderland Muziekland. Iedere uitzending is er ruim aandacht voor Gelderse artiesten, zijn er reportages en interviews met muziekgasten. Regelmatig treden artiesten op in de studio, deze optredens kun je live volgen via de stream en TV Gelderland. Na afloop kun je de optredens terugvinden op de Radio Gelderland Facebookpagina en op YouTube. Heb je een verzoekplaat? Stuur deze dan in via Whatsapp of via radio@gld.nl

Over Eric van den Berg
Eric van den Berg  (Sneek, 1971) is een geboren Fries die het grootste deel van zijn leven in Gelderland woont. Al meer dan 25 jaar werkt Eric voor Omroep Gelderland. Hij presenteerde tal van programma zoals Goedenmiddag Gelderland, Met Vlag & Wimpel, het sportdiscussieprogramma Tribune en Een Berg Muziek. Eric is initiatiefnemer van de jaarlijkse Gelderse Top 100, een dag vol met Gelderse Muziek van toen en nu. Duizenden muziekliefhebbers stemmen jaarlijks hun favorieten de lijst in.  

Naast zijn passie voor radio gaat Eric graag sportieve duursport-uitdagingen aan. De Posbankloop, de Bridge to Bridge-loop, De Zevenheuvelenloop, hij heeft de medailles binnen! Verder is Eric een groot Cocktail Trio-fan.Van het 'Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?' en 'Batje Vier' tot 'Kangoeroe eiland', hij zingt ze allemaal mee!