Alle

luister live radio

Alle 13 Goed!

Eric van den Berg neemt je vanaf 5 december iedere zaterdag en zondag van 14.00 tot 18.00 uur mee terug naar de seventies. Met muziek, het nieuws en reclame van toen. Waar keken we naar op tv, en wat stond er die dag in de hitparade op nummer 1? Ook kun je meespelen met het spel ‘Wie van de Drie’! Welke van de drie hits komt uit de jaren 70? Iedere uitzending eindigen we met 'De 6 voor 6': zes feelgoodnummers waarmee je je zaterdag- en zondagavond goed begint!

Over Eric van den Berg
Eric van den Berg (Sneek, 1971) is een geboren Fries die het grootste deel van zijn leven in Gelderland woont. Al meer dan 25 jaar werkt Eric voor Omroep Gelderland. Hij presenteerde tal van programma zoals Goedenmiddag Gelderland, Met Vlag & Wimpel, het sportdiscussieprogramma Tribune en Een Berg Muziek. Eric is initiatiefnemer van de jaarlijkse Gelderse Top 100, een dag vol met Gelderse Muziek van toen en nu. Duizenden muziekliefhebbers stemmen jaarlijks hun favorieten de lijst in.

Naast zijn passie voor radio gaat Eric graag sportieve duursport-uitdagingen aan. De Posbankloop, de Bridge to Bridge-loop, De Zevenheuvelenloop, hij heeft de medailles binnen! Verder is Eric een groot Cocktail Trio-fan.Van het 'Wie heeft de sleutel van de jukebox gezien?' en 'Batje Vier' tot 'Kangoeroe eiland', hij zingt ze allemaal mee!