Publieksonderzoek Omroep GLD

Vanwege de nieuwe privacywet die met ingang van 25 mei van toepassing is, willen wij u vragen om uw deelname aan het publieksonderzoek opnieuw te bevestigen.

Door uw deelname te bevestigen geeft u aan dat u akkoord gaat met het digitaal ontvangen van vragenlijsten die betrekking hebben op Radio Gelderland, TV Gelderland, gld.nl en de app van Omroep Gelderland. Indien u uw deelname niet opnieuw bevestigt, ontvangt u geen e-mails meer van Omroep Gelderland ten behoeve van het publieksonderzoek.

Kijk hier voor meer informatie over ons privacybeleid en privacyreglement

U kunt zich op elk moment uitschrijven van deze lijst als u niet langer e-mails voor publieksonderzoek wilt ontvangen. Dat kan door op de link ‘uitschrijven’ te klikken die onderaan elke e-mail staat of door een bericht te sturen aan communicatie@gld.nl. Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Door op ‘bevestigen’ te klikken geeft u aan dat wij uw gegevens volgens deze voorwaarden mogen verwerken.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

* verplicht veld
Geslacht *