Podcasts

Omroep Gelderland maakt ook podcastseries, over uiteenlopende onderwerpen. Luister waar en wanneer het jou uitkomt. Dat kan via onze site, maar ook gratis via jouw favoriete podcastapp (zoals Apple Podcasts, Stitcher of Player FM). 

Verstrikt

Jaarlijks overwegen naar schatting zeker 400.000 Nederlanders om een einde aan hun leven te maken. Toch rust op het hebben van doodsgedachten een groot taboe, we praten er liever niet over. Dat gebeurt juist wél in Verstrikt, een persoonlijke podcast van Maarten Dallinga voor Omroep Gelderland.

Zo leven jij en ik in 2040

Hoe ziet onze toekomst eruit? Dat is wat journalist Vera Eisink onderzoekt in de Omroep Gelderland-podcastserie Zo leven jij en ik in 2040.

De staat van de senaat

Op 20 maart stemmen we niet alleen voor het provinciebestuur, maar indirect ook voor de Eerste Kamer. Annemieke Schakelaar dompelde zich voor haar podcastserie De staat van de senaat wekenlang onder in dit eeuwenoude instituut.

Maarten Dallinga & 

In deze podcast voert Maarten Dallinga openhartige gesprekken met bekende Gelderlanders. Hoe kijken zij terug op het afgelopen jaar en wat verwachten zij van 2019? Met onder anderen D66-fractievoorzitter Rob Jetten, wereldkampioen wielrennen Annemiek van Vleuten en Commissaris van de Koning Clemens Cornielje. 

Anoniem intiem

Wat is het verhaal achter de zeker tien Gelderse mannenontmoetingsplekken, oftewel seksplekken in de openlucht? Je hoort het in de vijfdelige podcastserie Anoniem Intiem. De luisteraar maakt onder meer kennis met drie (voormalig) bezoekers, die in openhartige interviews hun meest intieme ervaringen en gevoelens delen.