Help mee met ons publieksonderzoek

Wij vinden het belangrijk om ons publiek zo goed mogelijk te blijven bedienen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe deelnemers voor ons publieksonderzoek. Als deelnemer aan het publieksonderzoek benaderen wij u per e-mail met vragenlijsten over onze televisieprogramma's, radioprogramma's, website, app en social media kanalen. 

Door uw deelname te bevestigen geeft u aan dat u akkoord gaat met het digitaal ontvangen van vragenlijsten die betrekking hebben op Radio Gelderland, TV Gelderland, gld.nl en de app van Omroep Gelderland. Indien u uw deelname niet opnieuw bevestigt, ontvangt u geen e-mails meer van Omroep Gelderland ten behoeve van het publieksonderzoek.

Kijk hier voor meer informatie over ons privacybeleid en privacyreglement.

U kunt zich op elk moment uitschrijven van deze lijst als u niet langer e-mails voor publieksonderzoek wilt ontvangen. Dat kan door op de link ‘uitschrijven’ te klikken die onderaan elke e-mail staat of door een bericht te sturen aan communicatie@gld.nl. Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Door op ‘bevestigen’ te klikken geeft u aan dat wij uw gegevens volgens deze voorwaarden mogen verwerken.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

 

* verplicht veld
Geslacht *