Help mee met ons publieksonderzoek

Jouw mening is voor ons van groot belang. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten hoe je denkt over onze tv-programma's, www.gld.nl en onze app. Als deelnemer van het panel van Omroep Gelderland benaderen wij je per e-mail met vragenlijsten over onze televisieprogramma's, radioprogramma's, website, app en social media kanalen.

We vragen je om hier kritisch naar te kijken zodat we met hulp van jou en de andere panelleden Omroep Gelderland verder kunnen verbeteren. In ruil hiervoor maak je iedere maand kans op een dinerbon ter waarde van 75 euro en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  

Vul hieronder je gegevens in.

* verplicht veld
Geslacht *

Door jouw deelname te bevestigen geef je aan dat je akkoord gaat met het digitaal ontvangen van vragenlijsten die betrekking hebben op Radio Gelderland, TV Gelderland, www.gld.nl en de app van Omroep Gelderland. Je kunt je op elk moment uitschrijven als je geen e-mails meer wilt ontvangen voor het publieksonderzoek. Dat kan door op de link 'uitschrijven' te klikken die onderaan elke e-mail wordt vermeld of door een bericht te sturen naar communicatie@gld.nl. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Door op 'Bevestigen' te klikken geef je aan dat wij jouw gegevens volgens deze voorwaarden mogen verwerken. Kijk hier voor meer informatie over ons privacybeleid en privacyreglement

Om de vragenlijsten in goede banen te leiden maken we gebruik van MailChimp. Door hieronder gegevens in te vullen en te versturen, erken je dat de door jouw verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.