Sieraden weg na inbraak

WINTERSWIJK - De politie zoekt twee inbrekers. Ze slaan toe in Winterswijk wanneer de bewoner even niet thuis is.

De inbraak is op zondagmiddag 4 april, rond 15.45 uur en vindt plaats in een woning aan de Joost van den Vondelstraat in Winterswijk.

Een donkerkleurige Renault rijdt een paar keer door de straat. Twee mannen lopen naar het huis en bellen aan. Omdat niemand opendoet, lopen beiden naar achteren.

Ze komen terug, een van de inbrekers draagt een tas. Daar zitten vermoedelijk sieraden in. Het duo stapt in bij de Renault en de bestuurder rijdt weg.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De politie houdt er rekening mee dat de inbrekers de omgeving van tevoren hebben verkend. Wie iets verdachts heeft gezien, wordt verzocht dat te melden. Uit de woning ontbreken spullen met grote emotionele waarde, zegt politiewoordvoerder Jop Heinen.

Iets gehoord of gezien? Bel de gratis tiplijn van de politie op 0800-6070. Wil je anoniem blijven, bel dan 0800-7000, dat is Meld Misdaad Anoniem. Het zaaknummer is 2021150197. Je mag ook dit tipformulier op de site van de politie invullen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: