Luister deze week naar Radio Gelderland en win een DAB+ radio

ARNHEM - Deze week staat Radio Gelderland in het teken van de landelijke radio-actie: De Week van de Digitale Radio. Luister deze week naar Radio Gelderland en maak kans op een DAB+ radio.

In het kader van de Digitale Radio wordt van 7 tot en met 11 juni het radiospel Raad een Lied of Niet gespeeld tijdens De Muziekwinkel met Maarten Daam (iedere werkdag tussen 14.00 - 16.00 uur). Maarten geeft een cryptische omschrijving van een nummer. Weet jij de artiest én de titel te raden? Dan maak je kans op een van de vijf DAB+ radio's.

De Week van de Digitale Radio is een landelijke radio-actie die jaarlijks georganiseerd wordt om de DAB+ radio onder de aandacht te brengen. DAB+ is één van de nieuwe manieren om digitaal radio te luisteren. DAB+ biedt meer zenders dan FM en is supermakkelijk in gebruik, want je kunt op alfabet zo jouw favoriete zender vinden, je hoeft dus geen frequenties meer te onthouden. Bovendien zit het signaal gratis in de lucht.

Benieuwd op welke frequentie Radio Gelderland te vinden is in jouw regio? Check dan onze kanaalwijzer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RADIO ARNHEM GEMEENTE ARNHEM
Deel dit artikel: