Apeldoorner verdachte na steekpartij in Den Haag

DEN HAAG - Een inwoner van Apeldoorn is verdachte in een zaak rond een steekpartij in Den Haag. De politie hoopt op extra informatie, want er loopt nog iemand vrij rond.

Het is maandag 16 november 2020. Twee mannen lopen de Albert Heijn op het stationsplein in Den Haag binnen.

De mannen lopen door het gangpad naar het einde van de winkel. Daar treffen ze hun slachtoffer. Wat wordt gezegd is niet duidelijk, maar fraai is het allemaal niet. Een omstander probeert de zaak te sussen. Het latere slachtoffer van de steekpartij gaat ervandoor.

Vier keer gestoken

De mannen volgen hun doelwit en ze nemen hun slachtoffer te grazen. Als de man op de grond ligt, wordt hij vier keer gestoken.

Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.

De verdachten rennen weg, in de richting van het station Hollands Spoor. Door directe hulp van omstanders overleeft het slachtoffer de aanval.

Een van de verdachten is al opgepakt, het gaat om een 20-jarige man uit Apeldoorn. Politiewoordvoerder Sven Strijbosch: "We zijn nog op zoek naar de tweede man die op de beelden te zien is."

Tweede verdachte

Strijbosch sluit niet uit dat de tweede verdachte ook uit de omgeving van Apeldoorn komt. "Als mensen weten wie deze man is, laat het ons weten. Alle informatie is welkom. Ook als de kijker ons wat kan vertellen over de aanleiding van dit steekincident horen we dat graag. "

De politie zit klaar op 0800-6070. Wil je anoniem dat wat je weet delen, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is: 2020346612.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: