Déze tafel wiebelt nooit: 'Uitvindingen zijn oplossingen voor ergernissen'

ARNHEM - Geurt Vleemingh van het Arnhemse innovatiebedrijf INVEND bedacht de nooit meer wiebelende terrastafel. Iedere terrasliefhebber herkent de ergernis als een tafel niet helemaal recht staat.

Vleemingh heeft daarop iets simpels bedacht: de RoXTable. De terrastafel heeft een zelf stabiliserend onderstel, waardoor de tafel stabiel op het terras blijft staan. Twee beweegbare poten stellen zichzelf en klemmen zich vast. De vier tenen laten de tafel rotsvast op elke ondergrond staan, belooft het bedrijf.

Bij verplaatsing van de tafel stellen de poten zich automatisch opnieuw. "Gedoe met stelschroeven, wigjes of bierviltjes is daarmee verleden tijd", zegt Vleemingh.

De tekst gaat verder onder de foto

De terraspoten die de tafel stabiel houden. Foto: Omroep Gelderland Foto: Omroep Gelderland

Irritaties wegnemen

"Uitvindingen zijn vaak oplossingen voor ergernissen", stelt de Arnhemse uitvinder. En dat heeft hij dus met de rotsvaste terrastafel. Al tienduizend stuks, allemaal binnen de landsgrenzen gemaakt, zijn in binnen- en buitenland verkocht. Dat is mooi, maar niet het enige mooie. "Een beetje centjes verdienen." Dát is ook mooi, aldus Vleemingh.

Zie ook: Gelderse economie herstelt sneller dan verwacht

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ARNHEM GEMEENTE ARNHEM
Deel dit artikel: