Freestyle voetbalclinic scoort bij jeugdleden Hatto Heim

HATTEM - Ruim 100 jeugdleden van sv Hatto Heim en HMC hebben vrijdag in Hattem genoten van een Freestyle Voetbalclinic, georganiseerd door StreetSkills uit Zwolle

Eerst werden de spelers van J09 en J011 onder handen genomen door de nummer twee Freestyler van Nederland. Zij leerden spelenderwijs verschillende tricks die je liggend, zittend of staand kunt uitvoeren, zoals een “Rondje om de Wereld” of “De Achtbaan.”

Er werd met veel plezier en enthousiasme geoefend en bewonderend toegekeken hoe de verschillende Freestylers de oefeningen uitlegden en voordeden. Ook in de tweede groep met spelers uit  J08, J013 en HMC werd op dezelfde wijze en met groot enthousiasme de tricks geoefend.

Iedere sessie werd afgesloten met een show van de Freestylers, waarbij ze onder luide aanmoedigingen van de spelers en enkele aanwezige trainers diverse tricks lieten zien. Met een klein aandenken gingen de jeugdleden tevreden naar huis, om daar hun skills verder onder de knie te krijgen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GEMEENTE HATTEM HATTEM SPORT RTV HATTEM
Deel dit artikel: