Culemborgse boekenkastjes kaart gaat er komen

De oproep om boekenkastjes in eigen of andermans tuinen in Culemborg aan te melden heeft tot het aantal van 25 geleid. De Roos van Culemborg gaat er nu voor zorgen dat er een overzichtelijke kaart komt met de locaties van de boekenkastjes.

De gedachte van de boekenkastjes is: waarom zou je een boek nog houden als je het gelezen hebt? Geeft het liever door! Geïnteresseerden kunnen zo gratis boeken ophalen en lezen.

Er staan dus minimaal 25 boekenkastjes door heel Culemborg, van eenvoudige kisten op een poot tot fantasievolle ontworpen boekenhuisjes met hierin een collectie die kan variëren van thrillers tot romans en van kinderboeken tot stripboeken.

Één van de initiatiefnemers, Erik van der Werf, heeft ze inmiddels allemaal gefotografeerd. De Roos van Culemborg gaat er nu voor zorgen dat er een kaart wordt gemaakt met alle gefotografeerde kastjes. Zaterdag 12 juni is de officiële presentatie van de eerste Culemborgse boekenkastjes Kaart.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
CULEMBORG CULTUUR SRC FM
Deel dit artikel: