Realityster Michella Kox zit zeven uur vast nadat ze agente 'kutwijf' noemt

ARNHEM - De Arnhemse realityster Michella Kox is vrijdagochtend opgepakt nadat ze de politie via social media had beledigd. Op Facebook noemde ze een agente onder meer een 'kutwijf' en een 'boze kut'.

De 41-jarige Kox gaf donderdagavond een feestje voor een jarige vriendin. Omdat daarbij blijkbaar overlast werd veroorzaakt, verscheen de politie bij haar aan de deur. Met zeven man, vertelt de Arnhemse op Facebook. "Ik moest mij legitimeren in mijn eigen huis!! Mijn vriendin ook!!" Kox kreeg uiteindelijk een boete.

'Behandeld als een crimineel'

Naderhand beledigde ze de politie op Facebook. In een filmpje dat ze vrijdag op social media plaatste, zegt ze dat ze 's ochtends om 9.00 uur van haar bed is gelicht en daarna zeven uur heeft vastgezeten. "Ik moet voorkomen. Ik ben behandeld als een crimineel."

De politie bevestigt op sociale media dat een 41-jarige vrouw uit Arnhem is aangehouden voor online belediging. Spijt heeft Kox niet. "Ik word berecht omdat ik een verjaardag gaf met vier personen. Te ziek voor woorden."

De Facebook post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ARNHEM POLITIE
Deel dit artikel: