Vechtpartij in arbeiderswoning in Elspeet

ELSPEET - Vrijdagavond 14 mei laat in de avond, trokken tijdens een surveillance van Buurtpreventie Team Elspeet, drie personen de aandacht van het team. De personen werden aangesproken en gaven in het gesprek aan ontzettend bang te zijn.

De drie personen waren na een ruzie weggevlucht uit een arbeiderswoning aan de Oude Hof. De coördinator van de woning kwam hen ophalen om ze weer terug te brengen. Buurtpreventie Team Elspeet is op verzoek van deze mensen meegereden, omdat zij uitdrukkelijk om bescherming vroegen.

Aankomend bij de arbeiderswoning werd de sfeer zo grimmig dat het team direct heeft opgeschaald en de politie heeft ingeschakeld. In de woning werd er gevochten waarbij vol op elkaar werd ingeslagen. Ook was er een indicatie dat er was gestoken en probeerden meerdere personen het huis te ontvluchten.

In afwachting van de politie heeft het team van Buurtpreventie Elspeet buiten de woning de partijen uit elkaar gehouden. De politie, die met zes eenheden ter plaatse kwam, heeft de zaak verder afgehandeld. Geen van de betrokken partijen wilde een verklaring afleggen. De drie eerder genoemde personen zijn in veiligheid en naar elders vertrokken.

Bent u getuige geweest van deze vechtpartij of heeft u hier meer informatie over. Neemt u dan contact op met de politie 0900 – 8844 of met Buurtpreventie Team Elspeet: 0577 - 20 20 12

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ELSPEET POLITIE GEMEENTE NUNSPEET
Deel dit artikel: