Gewonde bij steekpartij in Apeldoorn, politie houdt twee verdachten aan

APELDOORN - De politie is vanochtend massaal uitgerukt naar een flat in Apeldoorn waar een steekpartij heeft plaatsgevonden. Een man is daarbij gewond geraakt.

Voor appartementencomplex de Moerbosch aan de Gentiaanstraat staan zeker vijf politiewagens. Ook is er een ambulance. Volgens een correspondent ter plaatse had het slachtoffer bloed aan zijn handen. Ook zou hij verwondingen hebben aan een been.

Volgens een woordvoerder van de politie was de man aanspreekbaar. Zijn identiteit is nog niet bekend.

Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.

Twee aanhoudingen

De man zou al vannacht zijn neergestoken. Dat gebeurde op de tweede etage van de flat. Wat de aanleiding was, is niet duidelijk. De politie heeft de verdieping afgezet en verricht onderzoek. Volgens de correspondent mogen bewoners voorlopig hun appartement niet uit.

Bij de flat konden twee verdachten worden aangehouden. Beide mannen, Apeldoorners van 38 en 61, zijn overgebracht naar het cellencomplex in Apeldoorn waar ze zullen worden verhoord. Bij een van hen had de politie zakken om de handen gedaan om sporen veilig te stellen.

De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De tweede verdachte wordt afgevoerd. Foto: Luciano de Graaf

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
APELDOORN GEMEENTE APELDOORN
Deel dit artikel: