Nieuws

Jhon van Beukering nu echt serieus in training voor Lente Loopchallenge

Jhon van Beukering is volop in voorbereiding.
Jhon van Beukering is volop in voorbereiding. © Omroep Gelderland
VELP - De eerste training van Jhon van Beukering voor de Lente Loopchallenge eindigde in de snackbar. Maar inmiddels is de oud-voetballer serieus bezig om komende zondag vijf kilometer te gaan hardlopen.
De voormalige spits van onder meer Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord traint met een aantal kinderen uit Velp-Zuid. "Ik heb nog wel een beetje last van mijn voet, want de eerste keer hebben jullie mij tien kilometer laten lopen in plaats van vijf. Maar ik heb ja gezegd, dus we gaan het gewoon doen. Velp-Zuid zal zich laten zien, er lopen ook flink wat kinderen mee."
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
Jhon van Beukering nu echt serieus in training voor Lente Loopchallenge
Van Beukering heeft ook fans voor zondag geregeld. "Ja, we wandelen bijna iedere dag met ouderen. Die komen ook kijken." Eén van de dames die mee wandelen ziet het wel lukken. "Ja, daar is hij wel geschikt voor. Ja, hij liep wel naar de snackbar, maar dan heeft hij gewoon honger. Maar we gaan duimen voor hem."
Tijdens de Lente Loopchallenge kiezen de deelnemers hun eigen afstand (5, 10 of 15 km) en parcours in de eigen omgeving.