Woning in Kerkdriel beschoten, mogelijk verband afpersing fruithandel

KERKDRIEL - Aan de Katarijnehof in Kerkdriel is vrijwel zeker op een woning geschoten. Zondagochtend rond 09.00 uur kwam er een melding bij de hulpdiensten, waarna de politie inderdaad een gat in een ruit zag. Mogelijk is de woning in de nacht al beschoten.

De politie is bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. De politie houdt er rekening mee dat de beschieting tussen 03.00 en 04.00 uur 's nachts heeft plaatsgevonden.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Bedreigde fruithandel

Een fotocorrespondent meldt dat een voordeur van een woning aan het hof is beschoten. Op hetzelfde huisnummer op een naastgelegen hofje woont volgens buurtbewoners een chauffeur van De Groot, de fruithandel die al langer gebukt gaat onder bedreiging van drugscriminelen.

Vorige week werd in Hedel ook een woning beschoten. Daar woont een medewerker van het afgeperste fruitbedrijf.

Een politiewoordvoeder laat echter weten dat er nog geen aanleiding is om te denken dat er verband is tussen de jongste beschieting en de bedreiging van De Groot. De politie stelt sporen veilig.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
KERKDRIEL GEMEENTE MAASDRIEL
Deel dit artikel: