In de file voor een seizoenkaart van NEC

NIJMEGEN - Verkeersinformatie: er staat zaterdagochtend een flinke file bij stadion De Goffert.

Dit in het kader van de Deur Rij Mert. NEC-supporters kunnen via een drive-thru een nieuwe seizoenkaart aanschaffen. Dat kan overigens ook online. Vanaf 9.00 uur begon de verkoop. Veel supporters stonden al vroeg in de rij om er zo snel mogelijk bij te zijn. De spelers melden zich na de training ook om seizoenkaarten te verkopen.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Vorig seizoen deed NEC de verkoop ook op deze wijze en werden er op de eerste dag 1690 seizoenkaarten verkocht. De seizoenkaarthouders konden vanwege corona slechts bij twee wedstrijden zijn en dan ook nog niet allemaal.

De spelers poseren voor deze speciale actie Foto: Omroep Gelderland

De nieuwe kaarten zijn onderverdeeld in goud, zilver en brons. Bij goud zien fans af van compensatie voor het afgelopen seizoen. Zilver betekent dat een seizoenkaart voor de helft wordt betaald en een bronzen seizoenkaart is gratis, waarmee dan het afgelopen seizoen zonder wedstrijden wordt gecompenseerd.

"Ik ga voor goud. Ik heb toch een rood-groen-zwart hart dus ik steun NEC, in goede en in slechte tijden. En hier zijn vaak slechte tijden", zegt een fan in de file. "Maar het maakt mij niet eens uit hoe ze spelen, als ik maar weer het stadion in kan. Dat heb ik zo gemist."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: