Tientallen trekkers op de snelweg, spelersbus De Graafschap uitgezwaaid

DOETINCHEM - De Graafschap kan vrijdagavond officieel promoveren naar de Eredivisie. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij: rond het middaguur werd de spelersbus al door honderden supporters en vele tientallen trekkers uitgezwaaid bij stadion De Vijverberg. Onderweg naar Amsterdam kwam daar nog extra support bij.

Kijk de livestream terug. De tekst gaat daaronder verder.

Op de snelweg verzamelden zich op meerdere viaducten talloze supporters om de spelersbus uit te zwaaien. Daar stonden ze klaar met onder meer fakkels om de spelers nog een laatste keer te groeten. De spelersbus reed achter een grote colonne trekkers aan, die al vanaf De Vijverberg voor de bus uitreed.

De ploeg van trainer Mike Snoei moet vrijdagavond in Amsterdam winnen van Jong Ajax om zeker te zijn van promotie. Bij ieder ander resultaat zijn de Doetinchemmers afhankelijk van wat concurrenten Go Ahead Eagles (tegen NEC) en Almere City FC (tegen Jong FC Utrecht) doen.

Bekijk de video (met sfeerbeelden).

Zie ook: KIJK TERUG | Superboeren zwaaien De Graafschap uit: tientallen trekkers bij De Vijverberg

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: