Kunstgilde Hattem organiseert wandelexpositie Kunst in de Tuin

HATTEM - Van 19 tot en met 26 mei wordt in Hattem de wandelexpositie Kunst in de Tuin gehouden. Het Kunstgilde Hattem haakt met deze activiteit in op de Hattemse Kunstmaand.

Alle veertien gildeleden hebben werken ingeleverd voor deze wandelexpositie, voor binnen en voor buiten. Dit levert op de route Eijerdijk-Randweg-Pannenkoekenkamp-Doornkamp-Roseboomspoor een diversiteit aan kunstwerken op. Sommige werken hangen aan een raam, een balkon of in een boom op de route. Andere zijn te bewonderen in de tuin voor een woning.

Wie start aan de Eijerdijk komt de volgende kunstwerken tegen:

  • Eijerdijk nummer 39 raamkunst, nummer 45 tuinkunst, nummer 50 raamwerk, nummer 69 kunst voor het raam. Hoek Eijerdijk 70 met de Randweg buitenkunst op tafel.
  • Randweg kunst aan en in bomen, nummer 4 en 20 raamkunst, nummer 22 en 26 kunst aan het balkon.
  • Afslaan naar Pannenkoekenkamp voor kunst in de boom, nummer 8 raamkunst en nummer 35 tuinkunst.
  • Hogenkamp oversteken naar Doornkamp nummer 1 met tuinkunst, nummer 6 met tuin- en raamkunst en nummer 14 met raamkunst.
  • Afslaan vanaf Doornkamp naar Roseboomspoor (fiets- met voetpad) voor kunst in en aan de bomen.

Zie voor meer informatie over het Kunstgilde Hattem en de verschillende gildeleden met hun kunstdisciplines: www.kunstgildehattem.simpsite.nl

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
HATTEM TUIN CULTUUR GEMEENTE HATTEM RTV HATTEM
Deel dit artikel: