Mogelijke schutter op woning in Hedel gefilmd, politie heeft de beelden

HEDEL - De politie heeft beelden van een mogelijke verdachte van de beschieting, dit weekend, van een woning in Hedel. De woning werd beschoten in de nacht van zaterdag op zondag. Het gaat om een huis van een medewerker van de afgeperste fruithandel De Groot.

De politie is nog bezig een analyse te maken van de beelden. Ook wordt nog steeds gezocht naar meer beelden uit de omgeving van de woning aan de Hondsneststraat. Afgelopen zondag heeft de politie ook een buurtonderzoek gehouden. Ook daar is informatie uitgekomen, maar de politie wil niet ingaan op de inhoud.

Het fruitbedrijf uit Hedel en zijn medewerkers worden al bijna twee jaar bedreigd. Dat begon toen drugs in een container met bananen werd aangetroffen. Er is al een serie aanslagen gepleegd, waaronder beschietingen, brandbommen en ook is er een handgranaat voor een woning gevonden.

Het was juist enige tijd rustig met aanslagen. Of de avondklok, die lange tijd van kracht was, hierbij een rol heeft gespeeld is niet duidelijk.

Zie ook: Afpersingszaak fruithandel De Groot: dit gebeurde er tot nu toe

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
MAASDRIEL GEMEENTE MAASDRIEL CRIMINALITEIT HEDEL
Deel dit artikel: