'Kiek Uut', Achterhoekse burgemeesters wijzen in talkshow op gevaar van ondermijning

AALTEN - Aalten is vanavond als eerste Achterhoekse gemeente gastheer van de online talkshow Kiek Uut, waarin ondernemers in de gemeente worden gewezen op de gevaren van ondermijning. De onderwereld weet steeds beter te infiltreren in de bovenwereld.

De talkshow is speciaal voor lokale ondernemers en is een initiatief van het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, met als thema de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. De gesprekken staan onder leiding van Anton Jansen (manager PVO Oost-Nederland), samen met de lokale burgemeester. Ze gaan in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en een vertegenwoordiger van de politie.

Burgemeester Anton Stapelkamp trapt maandagavond af vanuit het gemeentehuis in Aalten, de daaropvolgende maandagen gevolgd door achtereenvolgens zijn collega's in Berkelland, Winterswijk, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Oost Gelre en Bronckhorst.

Belangstellenden voor de talkshow voor ondernemers kunnen zich aanmelden via de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (pvo-oostnederland.nl). Elke aflevering is na afloop ook op die site terug te kijken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
AALTEN GEMEENTE AALTEN
Deel dit artikel: