Organisator Zwarte Cross helpt Bronckhorst bij campagne

HENGELO - De gemeente Bronckhorst heeft de hulp van de organisator van de Zwarte Cross ingeroepen voor een nieuwe publiekscampagne. Met ‘Tot Slot! In Bronckhorst’ hoopt de gemeente zichzelf beter in de markt te zetten als gebied met onder meer kastelen.

"‘Tot Slot! In Bronckhorst’ vormt een paraplu boven alle toeristische platforms die er zijn en moet zorgen voor een betere vindbaarheid, herkenbaarheid en bereikbaarheid", laat de gemeente weten. Volgens Bronckhorst sluit de publiekscampagne aan bij nieuw beleid om toerisme en recreatie te stimuleren. Daarbij is het bedrijf De Feesfabriek uit Hengelo, organisator van onder meer de Zwarte Cross, gevraagd om te helpen bij het beeldmerk, de campagne en het vervolgtraject.

Bronckhorst presenteert zich met de campagne naar eigen zeggen als 'dé Achterhoekse kastelen- en landgoederenregio'. De komende tijd wordt met ondernemers en stichting Achterhoek Toerisme gezocht naar nieuwe initiatieven. Deze moeten dan vallen onder de noemer 'Tot Slot In Bronckhorst. "Doel is Bronckhorst als perfecte plek voor een vakantie of om er even tussen uit te gaan nóg beter op de kaart te zetten in Nederland", aldus de gemeente.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!