Nieuws

REGIO8 in race voor ‘Omroep van het Jaar’

REGIO8 in race voor ‘Omroep van het Jaar’
REGIO8 in race voor ‘Omroep van het Jaar’ © REGIO8
ULFT - REGIO8 is samen met acht andere omroepen door de NLPO genomineerd voor de titel ‘Omroep van het Jaar 2021’. De streekomroep van de Achterhoek wist de prijs in 2017 ook al te winnen.
De koepelorganisatie van lokale omroepen maakte de nominaties donderdag bekend. Daarbij is onder meer gekeken naar het dagelijks nieuwsaanbod, de programmering en samenwerkingen. “Een mooi compliment voor het harde werk”, laat Jasper Hazelaar namens REGIO8 weten in reactie op de nominatie. “Waar het pionieren eerder in 2017 werd beloond door de NLPO, is het mooi om te zien dat ook de vervolgstappen richting het worden van een volwaardige streekomroep voor de Achterhoek worden beloond.”
Naast REGIO8 zijn Dtv Nieuws, Omroep Venlo, OOG Groningen, OPEN Rotterdam, RTV Maastricht, RTV NOF, Streekomroep ZuidWest en WOS genomineerd voor de titel. Een jury buigt zich de komende periode over de verschillende genomineerden onder leiding van voorzitter Lauren Verster. De titel ‘Omroep van het Jaar 2021’ wordt op 11 juni uitgereikt tijdens de Lokale Media Awards.
Foto: REGIO8