Onderwijzer Lingecollege genomineerd voor Leraar van het Jaar

TIEL - Geschiedenisleraar Marco van Vemde van het Lingecollege in Tiel is genomineerd voor de titel Geschiedenisdocent van het Jaar. Van Vemde is als 1 van de 15 leraren geselecteerd voor deze prestigieuze prijs in onderwijsland. Een vakjury onder leiding van Noraly Beyer, voormalig nieuwslezer, selecteerde Van Vemde uit meer dan 100 aanmeldingen.

De prijs wordt dit jaar voor de achtste keer uitgereikt en is een initiatief van de NTR, het Nationaal Archief en het Rijksmuseum. Aan het einde van het jaar wordt de winnaar bekend gemaakt. De vakjury, die bestaat uit vooraanstaande historici en experts uit onderwijsland, gaat de school bezoeken waarna de definitieve winnaar uiteindelijk wordt geselecteerd.

De winnende leraar is een jaar lang ambassadeur van het gschiedenisonderwijs in Nederland. Daarnaast mag er door leerlingen van de school een bezoek worden gebracht aan het Rijksmuseum en het Nationaal Archief in Den Haag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
TIEL GEMEENTE TIEL ONDERWIJS
Deel dit artikel: