Burgemeester van Oldebroek sluit woning na aantreffen drugs

OLDEBROEK - Aan de Leliestraat in Oldebroek heeft burgemeester Haseloop-Amsing voor de duur van drie maanden, een woning laten sluiten.

De burgemeester van Oldebroek is tot dit besluit gekomen nadat door de politie in de woning een handelshoeveelheid drugs werd aangetroffen. Omdat het hier om een huurwoning Omnia Wonen gaat, zijn de gemeente en de woningbouwvereniging hierin samen opgetrokken.

Burgemeester Haseloop-Amsing zegt: “Met het sluiten van deze woning geven we als overheid een duidelijk signaal af aan verschillende partijen. Iedereen, zowel inwoners als gebruikers en handelaars, moet weten dat we fors optreden tegen drugsgebruik en de handel in drugs. In Oldebroek is de bestrijding van drugsproductie en -handel één van de hoogste prioriteiten. Drugsproductie- en handel brengt enorme schade toe aan de gezondheid, de veiligheid in een buurt, het milieu en de openbare orde.”

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: