BEKERKOORTS | 'Met pijn in het hart' verkoopt Arnhemse patisserie óók Ajax-gebak

ARNHEM - In de Arnhemse Patisserie Christiaan is een heuse broederstrijd gaande rond de bekerfinale tussen twee bakkende broers. De ene broer is voor Vitesse, de andere voor Ajax. En dus liggen er gebakjes in de kleuren van beide clubs in de etalage.

De geel-zwarte Vitesse gebakjes waren er al te koop, maar nu biedt de patisserie dus ook taartjes aan in het rood-wit van Ajax. Hoe dat valt, is te zien in onderstaande video.

Vitesse speelt zondagavond om 18.00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de Rotterdamse Kuip. Omroep Gelderland is daar LIVE bij! Radio Gelderland zendt de wedstrijd helemaal uit. Vanaf 17.00 uur begint de voorbeschouwing op deze grote wedstrijd, vanaf 18.00 uur zullen verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in het duel. Je hoeft dus helemaal niks te missen van deze wedstrijd. Meer informatie vind je op www.omroepgelderland.nl/bekerfinale

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: