BEKERKOORTS | Guram Kashia is in Arnhem om bekerfinale te kijken

ARNHEM - Vitesse-icoon Guram Kashia is alsnog naar Nederland gekomen om zijn favoriete club aan te moedigen. De Georgische verdediger kijkt de bekerfinale van Vitesse tegen Ajax in Arnhem.

Vitesse speelt zondagavond de finale om 18.00 uur. Dan zal Kashia zich bij sponsoren voegen om de Arnhemse club aan te moedigen.

Eerst had Vitesse het idee om de Georgiër de beker uit te laten reiken, maar daar stak de KNVB een stokje voor. Er komt dit jaar namelijk geen normale prijsuitreiking.

Zie ook: BEKERKOORTS | Guram Kashia mag beker niet uitreiken van KNVB

Vitesse speelt zondagavond om 18.00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de Rotterdamse Kuip. Omroep Gelderland is daar LIVE bij! Radio Gelderland zendt de wedstrijd helemaal uit. Vanaf 17.00 uur begint de voorbeschouwing op deze grote wedstrijd, vanaf 18.00 uur zullen verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in het duel. Je hoeft dus helemaal niks te missen van deze wedstrijd. Meer informatie vind je op www.omroepgelderland.nl/bekerfinale

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!