Zaak vermiste Apeldoorner: politie zoekt dashcambeelden

APELDOORN - De politie heeft dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht een dringende oproep gedaan aan mensen die meer weten over de 29-jarige Ercan Özturk. De Apeldoorner wordt sinds eind maart vermist en de politie vermoedt dat hij het slachtoffer is van een misdrijf.

Özturk, die binnenkort vader wordt, is op zondag 28 maart in Apeldoorn bij iemand in de auto gestapt en mogelijk richting Deventer gereden. Het is niet duidelijk of hij daar is aangekomen, meldt RTV Oost op basis van politie-informatie. De politie gaat ervan uit dat Özturk niet vrijwillig is vertrokken.

De politie is daarom op zoek naar automobilisten met een dashcam, die op deze zondag tussen 16.00 en 20.00 uur over de N344 reden.

Het onderzoek is in volle gang, aldus de politie. Die spreekt met getuigen, doet buurtonderzoek, bekijkt camerabeelden en trekt tips na. Maar het is nog steeds onduidelijk waar de Apeldoorner is.

Zie ook: Groot onderzoek naar vermiste man (29) uit Apeldoorn, politie maakt zich zorgen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
APELDOORN GEMEENTE APELDOORN POLITIE
Deel dit artikel: