Nieuws

Bekerfinale Ajax-Vitesse LIVE bij Radio Gelderland

Selectie van Vitesse na winst in de halve finale .
Selectie van Vitesse na winst in de halve finale . © ANP
ARNHEM - Voor de tweede keer in vier jaar tijd staat Vitesse in de finale van het KNVB-bekertoernooi. Aanstaande zondag is het zover: dan spelen de Arnhemmers om 18.00 uur de bekerfinale tegen Ajax in de De Kuip in Rotterdam. Radio Gelderland is daar live bij en zendt de wedstrijd helemaal uit.
Vanaf 17.00 uur begint de uitzending met voorbeschouwingen van spelers, de trainer en analytici. De presentatie is in handen van Eelco Walraven (RTV Arnhem) en Jasper Lindner.
Zodra de bal rolt, houden verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het duel. Je hoeft dus helemaal niets te missen van deze wedstrijd. Na de wedstrijd gaan we in ieder geval nog even door, dus ook dan kun je blijven luisteren.
Uiteraard staat Omroep Gelderland deze hele week in het teken van de bekerfinale en zullen we op radio, televisie, de Omroep Gelderland-app en de website Vitesse op de voet volgen. Meer informatie vind je op omroepgelderland.nl/bekerfinale.