In GelreDome kijken naar de bekerfinale? Maandag gaan de kaarten weg

ARNHEM - Vitesse begint maandag met de uitgifte van 3000 kaarten aan fans die de bekerfinale tegen Ajax op zondag 18 april live willen volgen op schermen in stadion GelreDome. De kaarten zijn in eerste instantie gratis beschikbaar voor de houders van seizoenskaarten. De finale zelf wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam.

Zie ook: Duizenden fans van Vitesse kunnen bekerfinale op groot scherm bekijken in GelreDome

De kaarten gaan maandagochtend vanaf 09.00 uur de deur uit. Meer informatie daarover is beschikbaar op de website van Vitesse. Per seizoenkaart kan één kaart worden besteld. Eventuele kaarten die na woensdag 14 april nog over zijn, gaan vanaf donderdag voor 10 euro per stuk in de verkoop.

Coronamaatregelen

Door de coronamaatregelen zijn alleen plaatsen op de Oost- en West-tribune beschikbaar. Toeschouwers zitten daar anderhalve meter uit elkaar, dus het reserveren van stoelen naast elkaar is niet mogelijk.

Toegang met test

Toegang tot GelreDome kan verder alleen met een een negatieve coronatest via de CoronaCheck app op de telefoon, laat Vitesse weten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: