Frans Duijts scoort eerste hit in de Top 40 met Frans Duits

TIEL - Volkszanger Frans Duijts kan vandaag een fles champagne ontkurken. Voor de eerste keer staat de inwoner van Tiel met een nummer in de Top 40 genoteerd.

Duijts stond opvallend genoeg nog nooit in de belangrijkste hitlijst van ons land. Zelfs het nummer waarmee zijn carrière begon, Jij denkt maar dat je alles mag van mij (uit 2008), stond nooit genoteerd.

De zanger heeft zijn eerste echte hit te pakken met het grappige nummer Frans Duits, daarop werkt hij samen met rapper Donnie. Op de bekende streamingsdiensten werd het nummer de afgelopen week al ruim 500.000 keer beluisterd, wat voldoende blijkt voor een notering bij de beste veertig hits van ons land. Duijts is nieuw op 38.

Beluister hieronder Frans Duits van Frans Duijts.

Snelle op 1, Suzan en Freek op 2

In de Top 40 is het deze week sowieso 'Gelderland boven'. Snelle (uit Epse) staat voor de derde week op nummer één met Blijven slapen (samen met Maan). Ook de tweede plek in de lijst is van Gelderse makelij: het Achterhoekse duo Suzan & Freek is daar te vinden met Goud.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
MUZIEK TIEL REGIOTV TIEL GEMEENTE TIEL
Deel dit artikel: