Vol ‘zelfvertrouwen’ publiceert Anouk haar eerste tijdschrift

DOORNSPIJK - ‘Zelfvertrouwen’ is de titel die de 21-jarige Anouk van de Schootbrugge heeft meegegeven aan haar recent uitgekomen tijdschrift. De Doornspijkse zit momenteel in haar laatste jaar van de opleiding Journalistiek en kreeg als schoolopdracht mee een groot project uit te voeren. Met een tijdsbestek van negentig uur was een artikel alleen niet voldoende en besloot Anouk om een tijdschrift te maken.

“Toen ik het inleverde bij mijn docente was zij zo enthousiast hierover dat ze dacht dat het ook wel uitgegeven kon worden”, vertelt Anouk. Via een collega van de docente kwam Anouk in contact met uitgeverij Betelgeuze. Inmiddels is het tijdschrift twee weken geleden gepubliceerd.

In het tijdschrift zelf belicht de studente negen aspecten waarin zelfvertrouwen centraal staat, ondersteund door wetenschappelijke artikelen. Anouk richt zich hierbij specifiek op de doelgroep jongeren tussen de twaalf en achttien jaar omdat ze dat naar eigen zeggen heel interessant vindt. “Ze zijn zo in ontwikkeling en ontdekken de wereld. Juist zij kunnen alle hulp goed gebruiken. Het tijdschrift telt ook maar 28 pagina’s.”

Als het Anouk ligt wil ze na haar afstuderen doorgaan met het op papier zetten van mooie persoonlijke verhalen om zo anderen te helpen en te inspireren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GEMEENTE ELBURG DOORNSPIJK
Deel dit artikel: