Gouden tip leidt tot daders caravanbrand

DOORNSPIJK - Een gouden tip heeft er toe geleid dat de aanstichters van de caravanbrand in Doornspijk van 13 februari achterhaald zijn. Het gaat om Saskia B. uit Nunspeet en een 41-jarige man uit Hardenberg. Beiden hebben bekend.

De tipgever wil anoniem blijven, maar geeft aan beelden te hebben gezien die de daders zelf gemaakt hebben van de brand. “We denken dat het gewoon voor de lol geweest is”, vertelt Kevin Siebelink. De uitgebrande caravan was van zijn familie. Het is de bedoeling dat de schade wordt verhaald op beide verdachten. “De verzekering gaat hiermee aan de slag. We weten dat de man uit Hardenberg weer op vrije voeten is, nadat hij even heeft vastgezeten.”

De familie Siebelink had een beloning van 1000 euro uitgeloofd voor degene die de gouden tip gaf. Nu de daders bekend zijn, geeft het een stuk rust voor de familie. “Het voelt als gerechtigheid en dat het toch loont om er aandacht aan te besteden, samen met de beloning. Gelukkig is er niks ernstig gebeurd. Het had erger kunnen aflopen omdat er een gasfles bij de caravan stond. Je moet er niet aan denken dat deze was ontploft”, aldus Kevin.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GEMEENTE ELBURG DOORNSPIJK
Deel dit artikel: