Horeca Harderwijk door gemeente uitgenodigd mee te denken over alternatieven

HARDERWIJK - De gemeente Harderwijk signaleert bij horecaondernemers een behoefte aan alternatieve mogelijkheden om hun bedrijf onder de huidige Corona-omstandigheden uit te oefenen. Het mogelijk maken van een bedrijfsvoering, gebaseerd op het idee van een drive through, is een van de opties. Onder voorwaarden zou dat zowel binnen als buiten een pand mogelijk kunnen zijn.

Veiligheid moet ten allen tijde gewaarborgd kunnen worden. Er mag geen indruk worden gewekt dat er sprake is van een evenement. Het doel is het afhalen van eten. Ook moet één en ander binnen het bestemmingsplan passen. Belangstellenden mogen zich melden bij de voorzitter van de lokale afdeling van de Koninklijke Horeca Nederland of de gemeentelijke horeca-coördinator. Samen wordt dan bekeken hoe de voorgelegde alternatieven voor horecaondernemers die niet de beschikking hebben over een eigen terras kunnen worden ingepast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GEMEENTE HARDERWIJK HARDERWIJK
Deel dit artikel: