Wie heeft er nog (aangebroken) potten verf om meubels mee te pimpen?

 

Bij ABC de Cirkel ondersteunen we een ieder bij het zo optimaal mogelijk functioneren binnen wonen, werken en vrije tijd. Daarbij gaan wij uit van talenten, mogelijkheden en kansen. Ondersteuning op maat, daar waar het nodig is. Op de locatie ‘Klein Twello’ werken meerdere organisaties samen, zodat we zoveel mogelijk mensen met een hulpvraag kunnen ondersteunen.

ABC de Cirkel biedt arbeidsmatige en creatieve dagbesteding aan. Binnen de dagbesteding gaan we altijd op zoek naar de competenties en wensen van de deelnemers, daar zoeken we een passende activiteit bij. Dit kan variëren van creatieve werkzaamheden als schilderen, mozaïeken, meubels pimpen tot gastheer, catering werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden.

We zoeken verf

We zijn op zoek naar lak op waterbasis. Om te voorkomen dat we veel potten krijgen met een klein laagje verf, zouden we het liefst volle of halfvolle potten ontvangen. Ook grondverf en hout vernis/lak is van harte welkom. We willen het liefst zoveel mogelijk vrolijke kleuren verf, want daar houden we van!

De potten verf mogen naar Klein Twello, aan de Maarten Tromplaan 2 in Twello (ingang Wassenaer van Obdamstraat). We zijn open op van maandag tot donderdag van 9:00 tot 16:00 (mondkapje dragen is verplicht).

Heeft u verf en zoekt u contact? Reageer dan hieronder.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: