Het kwik stijgt woensdag tot ruim boven de twintig graden

WAGENINGEN - Het lijkt woensdag lekker warm te worden in onze provincie. Het kwik stijgt tot ruim boven de twintig graden. Als de voorspellingen kloppen, wordt het 23 graden op sommige plekken in Gelderland.

Het kwik loopt de komende dagen langzaam maar zeker verder op. Het wordt maandag 19 graden en op dinsdag stijgt het kwik door naar 21 graden. De mooiste dag van de week wordt woensdag als het dus 23 graden kan worden.

Voor de liefhebbers van warm weer is er ook slecht nieuws. Op donderdag is het echt een stuk minder warm. Als de weersvoorspellingen kloppen, is het dan nog maar dertien graden.

Op donderdag gaat het weerbeeld nog verder achteruit en wordt het zo'n tien graden.

Wat kan ik met dat mooie weer doen?

Veel mensen zouden op de mooie dagen, aan het begin van de week, graag een terrasje pakken. Dat is vanwege de coronacrisis (natuurlijk) geen optie. Toch zijn er genoeg andere dingen buiten te ondernemen.

Er kan buiten gezwommen worden. Foto: Omroep Gelderland

Er zijn in Gelderland meerdere mooie locaties om een wandeling te maken, je kan een duik nemen in een buitenbad en ook is het slaan van een balletje golf is een mogelijkheid.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
WEER WAGENINGEN GEMEENTE WAGENINGEN
Deel dit artikel: