Gemeente Nunspeet werkt hard aan de woningbouwplannen voor de Kijktuinen

NUNSPEET - De gemeente Nunspeet bereidt woningbouw voor op de locatie van de voormalige Kijktuinen aan de Kienschulpenweg. Het gebied wordt ontwikkeld tot een aantrekkelijk woongebied met zo veel mogelijk betaalbare woningen.

De gemeente Nunspeet werkt hard aan de woningbouwplannen voor de Kijktuinen. Vooruitlopend hierop brengen zij, in overleg met omwonenden, een deel van de beplanting aan zodat het terrein een aantrekkelijke groene uitstraling krijgt.

Begin vorig jaar is de gemeente al gestart met de eerste groenwerkzaamheden. In maart 2020 is ter hoogte van de rotonde Harderwijkerweg-Kienschulpenweg het eerste deel van de nieuwe houtwal gerealiseerd. Inmiddels zijn ze begonnen met het tweede deel van de werkzaamheden.

Deze maand worden alle struiken en bomen binnen het bouwplan aangeplant die geen belemmering vormen voor de toekomstige woningbouwplannen. De resterende delen van de houtwal en groenvoorzieningen brengt de gemeente aan als de woningbouw gereed is. Naar verwachting zal dat in maart 2023 zijn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: