Disciplinaire schorsing voor Riechedly Bazoer na voorval op training

ARNHEM - Riechedly Bazoer ontbreekt zondagmiddag in de wedstrijd tegen AZ. De 24-jarige speler van Vitesse is disciplinair geschorst na een voorval op de training van de club.

Trainer Thomas Letsch heeft Bazoer om die reden buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd van zondag, die om 16.45 uur van start gaat. Naar verwachting keert hij in de loop van de week terug in de A-selectie.

Het is niet de eerste keer dat Bazoer op negatieve wijze in het nieuws komt. In oktober 2019 kwam het op de training tot een handgemeen tussen Bazoer en medespeler Jay-Roy Grot. Beide spelers moesten uit elkaar worden gehaald, waarna Bazoer zijn teamgenoot de huid vol schold. Vervolgens kwam het ook tot een aanvaring met trainer Leonid Slutskiy.

Bazoer is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Letsch. Hij kwam tot dusver tot 22 wedstrijden in de competitie en scoorde daarin vier keer.

In het klassement voor de Gelders voetballer van het Jaar neemt hij de derde plaats in.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: