Drie verdachten opgepakt in onderzoek naar vergismoord op klusjesman Mehmet

BEUNINGEN - De politie heeft drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar de moord op klusjesman Mehmet Kilicsoy in Beuningen. Het trio wordt verdacht van het stelen van auto's die bij de vergismoord zijn gebruikt, niet van de schietpartij zelf.

De 49-jarige Mehmet werd in juli vorig jaar doodgeschoten. De daders hadden het volgens de politie op iemand anders gemunt, maar wie is nog onduidelijk.

Gestolen auto's

Deze week werden in de tv-programma's Bureau GLD en Opsporing Verzocht nieuwe beelden getoond van auto's en personen. De verdachten, twee mannen en een vrouw uit Den Haag, werden volgens de politie een week eerder al aangehouden.

De politie kwam het trio op het spoor door de witte Volkswagen Transporter en zwarte Renault Megane na te trekken, die al vanaf het begin van het onderzoek in beeld waren. De auto's bleken te zijn gestolen in Amsterdam en Den Haag.

Zie ook: Daders vergismoord komen uit omgeving Amsterdam, echt doelwit nog onduidelijk

De politie doorzocht in december al meerdere panden in het onderzoek naar de gestolen auto's. Op basis van de spullen die daarbij in beslag werden genomen, konden de Hagenaren op 23 en 24 februari worden aangehouden. Ze zijn verhoord en daarna weer vrijgelaten, maar blijven volgens de politie verdachten.

Ondertussen gaat het onderzoek naar de schietpartij door. Daarvoor zijn nog altijd geen aanhoudingen verricht. De politie vermoedt dat de daders uit de omgeving van Amsterdam komen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
BEUNINGEN GEMEENTE BEUNINGEN
Deel dit artikel: