Voetbalvereniging Hattem wil alle jeugd bezighouden

HATTEM - Al een tijdlang worden geen voetbalcompetities gespeeld en daarom gaat voetbalvereniging Hattem niet alleen voor haar jeugdleden, maar voor alle Hattemse kinderen activiteiten organiseren.

“De vereniging heeft zich eerst ten doel gesteld om alle jeugdteams twee keer per week training te blijven aanbieden. Daarnaast worden ook op zaterdag allerlei voetbalactiviteiten georganiseerd om op die manier mogelijkheden te bieden om lekker te sporten en sociale contacten te onderhouden”, vertelt Arjen Noordberger van v.v. Hattem.

Succesvolle instuif

Hattem was eerder initiatiefnemer voor de succesvolle Sport en Spel-instuif die samen met de buurtsportcoaches werd georganiseerd op het sportpark.

Binnenkort gaat de voetbalvereniging op de woensdagmiddagen een voetbalinstuif organiseren.

Volgens de richtlijnen

Noordberger: “Een voetbalinstuif waar álle Hattemse kinderen welkom zijn om lekker te sporten en te voetballen. Met een gevarieerd programma en volgens de richtlijnen zullen de jeugdtrainers van v.v. Hattem de voetbalonderdelen begeleiden. Daarbij staan plezier, sportiviteit en aandacht voor de kinderen voorop.”

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
RTV HATTEM GEMEENTE HATTEM HATTEM
Deel dit artikel: