Robert Bosch voorgedragen als nieuwe wethouder Lochem

LOCHEM - Lokale partij Gemeentebelangen draagt Robert Bosch voor als nieuwe wethouder in Lochem. De 28-jarige Bosch komt uit Twello. Hij volgt Bert Groot Wesseldijk op, die op 1 april vertrekt.

Robert Bosch is drie jaar fractievoorzitter van Gemeentebelangen in de gemeente Voorst. In 2014 trad hij aan als raadslid. Hij heeft een opleiding bestuurskunde afgerond. In zijn portefeuille krijgt Bosch onder meer sport, financiën en ruimtelijke ordening.

Marja Eggink, fractievoorzitter Gemeentebelangen Lochem: “Wij denken in Robert een jong, ambitieus, leergierig, gedreven en politiek bewuste bestuurder te hebben gevonden. Met gevoel voor humor waar het kan en serieus als het nodig is. In de regio staat hij bekend om zijn gedrevenheid en de kunst om iedereen om zich heen scherp te houden.”

Bosch wordt waarschijnlijk eind maart of begin april geïnstalleerd als wethouder, nadat de raad een besluit heeft genomen over zijn benoeming.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
LOCHEM GEMEENTE LOCHEM
Deel dit artikel: