Mike Snoei verlengt contract bij De Graafschap

DOETINCHEM - Mike Snoei en De Graafschap hebben elkaar gevonden in een nieuw contract. De trainer uit Didam tekent binnenkort bij voor een derde jaar in Doetinchem.

Deze week komt de Raad van Commissarissen van De Graafschap bij elkaar om te praten over de toekomst van Snoei, maar het is inmiddels duidelijk dat Snoei blijft. Dat hing ook al weken in de lucht.

De 57-jarige geboren Rotterdammer presteert na de winterstop opvallend goed met De Graafschap en heeft nu zeven keer op rij gewonnen. Voor De Graafschap is dat een belangrijke reden om het aflopende contract te verlengen.

Promotie is bij de Achterhoekse club het doel en De Graafschap ligt bijna het hele seizoen al op koers. Vlak voor de winterstop trad behoorlijk verval in en werden veel punten verloren. Maar na de nederlaag op 2 januari bij Almere City heeft Snoei de ploeg weer helemaal op de rails gekregen en volgde een inhaalrace.

De clubleiding twijfelde geruime tijd over het moment, maar besloot onlangs om niet langer te wachten.

Zie ook: 'Puntenpakker' Mike Snoei verdient nieuw contract bij De Graafschap

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: