Politie sluit zaak rond 'Incasso Cees', alle betrokkenen overleden

ARNHEM - Het Openbaar Ministerie vervolgt niemand in de zaak rond drie dode mannen in Arnhem en Amersfoort. Alle betrokkenen zijn dood.

Volgens de politie is een 53-jarige inwoner van Arnhem verantwoordelijk voor het doden van een 74-jarige man uit Amersfoort en een 55-jarige man uit Laren op 20 november 2020. Daarna beroofde volgens de politie de schutter zichzelf van het leven.

Deze Arnhemmer staat bekend als 'Incasso Cees', hij was eigenaar van incassobureau Plan B aan de Jansbinnensingel.

Afspraak in Amersfoort

In het begin van de middag, op 20 november, had de Arnhemmer een afspraak met de 74-jarige man op het station van Amersfoort. Die man werd korte tijd later dood in zijn auto gevonden. Hij was doodgeschoten.

Later op de dag had de vermoedelijke dader een afspraak in Arnhem met de 55-jarige man uit Laren. Die werd zwaargewond in zijn auto gevonden. Dat was in de Cronjéstraat; het slachtoffer overleed korte tijd later.

Niet lang na de vondst van het slachtoffer in de auto vond de politie 'Incasso Cees' in zijn eigen woning. Hij overleed later in het ziekenhuis. De politie concludeert dat hij zichzelf van het leven heeft beroofd.

Op basis van een getuige dacht de politie dat er mogelijk nog een slachtoffer was. Na onderzoek is gebleken dat dit niet het geval is, meldt de politie. Ook kan ze niet vaststellen of iemand opdracht heeft gegeven voor de moorden.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
ARNHEM GEMEENTE ARNHEM JUSTITIE POLITIE
Deel dit artikel: