De Boer neemt afscheid van Buren

MAURIK - Jan de Boer van Buren heeft dinsdag afscheid genomen als burgemeester van Buren. Hij begint binnenkort als burgemeester in Den Helder. Door de coronamaatregelen verliep het afscheid grotendeels digitaal.

De Boer gaat niet met lege handen de gemeente verlaten. Naast bloemen kreeg hij het Burens Erezilver als blijk van waardering voor zijn inzet voor de gemeente Buren. Er waren vele mooie woorden voor De Boer weggelegd, onder andere van collega-burgemeesters. Ze bedankten hem voor de constructieve bijdragen en inzet voor de regio. Het laatste woord was aan De Boer zelf. Hij kijkt met veel plezier terug op de afgelopen acht jaar en bedankte alle aanwezigen voor de mooie woorden en de prettige samenwerking. “Het ga jullie goed allemaal. Voorzitter, ik ben uitgesproken.” De Boer wordt 4 maart geïnstalleerd als burgemeester van Den Helder. De Commissaris van de Koning van Gelderland gaat, in overleg met de fractievoorzitters van de gemeente Buren, op zoek naar een opvolger.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
MAURIK GEMEENTE BUREN
Deel dit artikel: