B&B de Blauwe Steen - Opoe Sientje Bed & Breakfast

NIJMEGEN - In B&B in GLD gaan meerdere lokale omroepen uit Gelderland op zoek naar pareltjes van B&B’s. Wie heeft het mooiste plekje? Waar staat de meest bijzondere B&B? Wie serveert het beste ontbijt?

Opoe Sientje

Als je Nijmegen zegt, dan zeg je De Kaaij. En hier ligt ook de B&B waar RN7 op bezoek gaat: Opoe Sientje. Dit is niet zomaar een B&B, maar een schip! Verslaggever Peter Nillesen spreekt niet alleen twee gasten die speciaal voor deze plek gekozen hebben, maar gaat ook in gesprek met de eigenaar Leon Berkers. Hij wist eigenlijk niet goed wat hij wilde in het leven, maar tot nu toe bevalt hem het ontvangen van gasten heel erg goed.

De Blauwe Steen

Peter Nillesen gaat op bezoek bij de oosterburen in Beuningen. Daar staat namelijk B&B de Blauwe Steen. Deze locatie bevat niet alleen een overdekt terras met buitenkeuken, maar er is ook een kruiden- en moestuin waar je als gast naar hartenlust mag plukken. Verslaggever Peter gaat uitgebreid in gesprek met de gasten en neemt ook een hapje uit de tuin..

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
NIJMEGEN GEMEENTE NIJMEGEN BED AND BREAKFAST
Deel dit artikel: