Ouwe meuk in een muffe boerderij, wie gaat dat 'verhippen'?

EPE - Het leven op het Veluwese platteland rond 1900. Het is niet direct een onderwerp waar jongeren warm voor lopen. Maar dat is wel wat museum Hagendoors Plaatse in Epe wil bereiken. Ze zoeken jongeren voor het ontwikkelen van een modern museaal idee voor het museum. Hoe maak je van oude meuk in een muffe boerderij een beleving die jongeren aanspreekt?

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse zoekt jonge vrijwilligers (tussen de 18-30 jaar) die willen meedenken en werken aan de vernieuwing van het museum. Een groepje van zes mensen uit de regio die onder proffesionele begeleiding een concept bedenken en realiseren. Daarvoor is een budget van € 3000,-. beschikbaar.

Het museum doet de oproep bij Gelderland Helpt. Lijkt het je wat? Reageer dan onder dit bericht.

Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
GELDERLAND HELPT EPE GEMEENTE EPE
Deel dit artikel: