Feyenoorder Jordy Wehrmann niet naar De Graafschap, club haalt geen nieuwe spelers meer

DOETINCHEM - De Graafschap gaat last-minute geen nieuwe speler meer halen. De selectie die trainer Mike Snoei nu tot zijn beschikking heeft, maakt het seizoen af.

De Graafschap deed de afgelopen dagen nog een poging om Jordy Wehrmann te huren van Feyenoord, maar dat is niet gelukt. De talentvolle middenvelder gaat vrijwel zeker uitgeleend worden aan een buitenlandse club.

De transfermarkt sluit vanavond om 24.00 uur, maar er komt dus geen derde versterking meer bij. Eerder haalde de club uit Doetinchem Clint Leemans van PEC Zwolle op huurbasis naar De Vijverberg en afgelopen weekend werd ook Melvin Platje gestrikt van Bali United. Ook de 32-jarige aanvaller wordt voor een half jaar gehuurd. Hij heeft echter al maanden geen wedstrijd meer gespeeld.

Oproep Snoei

Maar daar blijft het dus bij, ondanks de uitdrukkelijke oproep van Snoei nog een nieuwe middenvelder aan de selectie toe te voegen. "Ik vind wel dat we daar echt nog iets nodig hebben", liet Snoei vrijdag na de nipte zege op TOP Oss weten.

"We hebben twee spelers laten gaan en hebben er nu twee voor teruggekregen", reageert technisch manager Peter Hofstede desgevraagd. "Een extra middenvelder was een bonus voor ons geweest, maar we gaan het nu met deze selectie doen."

Speeltijd

Feyenoord zou naar verluidt geëist hebben dat Wehrmann veel speeltijd zou krijgen bij De Graafschap. Die garanties wilde de clubleiding van de Achterhoekse club niet geven. Doel van De Graafschap is promotie naar de eredivisie. De Graafschap staat derde. De eerste twee clubs promoveren rechtstreeks.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: